Werkgever met HB of HSP werknemer

Het optimale uit HB en HSP werknemers halen.

De werkgever kan de kwaliteiten van een HB of een HSP werknemer goed benutten.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van werknemers met HB en HSP. Je mag van ons dan ook verwachten dat wij de markt goed kennen en de ontwikkelingen op de voet volgen. Of je nu grote werkgever bent, een eenmanszaak hebt of verantwoordelijk bent voor een onderneming met HB en HSP werknemers. Het is van groot belang dat je goed omgaat met het talent dat je in huis hebt.

Wij helpen je graag met een afgewogen advies en de juiste begeleiding. Wij ondersteuning, bemiddelen en coachen graag zodat het verzuim voorkomen wordt zodat je zorgeloos verder kunt.

Online bereikbaarheid en online communicatie worden steeds belangrijker. We hebben er daarom voor gezorgd dat je via onze website gemakkelijk online meldingen kun doen. Onze eigen specialisten helpen u snel en eenvoudig op weg!

Go HB staat voor partnerschap, professionaliteit en betrouwbaarheid. Als onafhankelijke adviseurs werken wij samen met om de juiste specialisten te bemiddelen. Ons advies is objectief en gebaseerd op uw specifieke situatie. Nu én met oog op de toekomst.